Barnen sover dags för idol

Nu ligger våra små lulliga ulliga nedstoppande och gott syssande under sina täcken. Jag väntar på nebil och tittar på idol. Idag har jag och barnen varit med morfar på badhuset. Mina tjejer är verkligen badtjejer! Engla simmar under vattnet och Zaga börjar plaska så fort hennes tår nuddar vattenytan. Efter badet gick vi hem till morfar och käkade lunch.
Igår var jag med jobbet på konsert, inte varje dag kommun bjuder sina anställda på något! Det var iaf en jättebra show och kul att snacka med arbetskamraterna lite,inte så ofta man hälsar på nu när man är hemma, tiden räcker inte till. Men känner att jag längtar tillbaka, dom är verkligen toppen mina arbetskamrater.  Nebil jobbar hela helgen så det blir till att umgås med familjen, syrran och jag skulle se imorrn kul att se cornelia nu när hon kryper för fullt. Zaga är inte ens i närheten av att börja krypa, hon sitter där hon sitter men men det kommer. Tänderna växer iaf så det knakar och hon vill tugga på allt.  Nej nu måste jag kolla lite på idol.

Tandläkaren

I förrgår var jag med Engla hos tandläkaren. Hon och Nebil hade tränat hemma och lekt tandläkare på hennes rum vilket jag tror ledde till att det gick så bra. Hon bara blundade och gapade hon var sååå duktig och jag blev så stolt! Efteråt fick hon en liten gosekanin för att hon var så duktig. På tal om tänder så är Zagas fjärde tand på väg att komma fram. Hon är så öm och det märks att det kliar och gör lite ont ibland.

Idag har vi varit med syrran och Cornelia på babycafet i sandbyhov, trevligt och mycket folk. Sen åkte vi och käkade lunch på mc donalds, jag var duktig och tog en sallad.  På eftermidddan kom morfar och lekte en stund. Nu sover båda barnen och jag tittar på en dokumentär om hur de säljer fattiga barn för adoption. Nebil är och tränar. Imorgon ska nebil och Engla på bio och se spöket laban, kul att dom får göra nåt ihop! Jag och Zaga ska passa på att slappa lite för på kvälle ska jag på konsert med jobbet!

nu sitter tvn på väggen!

Idag har nebil och pappa sysslat med att sätta upp vår tv på väggen, tog en hel förmiddag men nu är den uppe. jag tycker dock att den sitter för högt men det blev ok. På eftermiddan ägnade vi oss åt att byta sovrum med engla. vi bestämde oss för att byta då det rumm som engla har haft som lekrum är mindre än vårt rum och vi sover ju bara där så då kan hon få ha det större rummet. Det blev helt ok och engla blev överförtjust vilket är viktigast. Nu ligger vi i sängen, nebil tittar på fotboll och jag bloggar. Imorgon ska jag med barnen till öppna, ska ta syskonkort.  


Bus med tjejkompisarna.

roligast just nu är att kladda med mammas gamla läppstift och ägonskuggor, att blåsa håret och göra sig fin. Såhär såg engla ut idag då kompisarna hade gått hem, tur att hon tycker om att bada!

lillasyster är också en badtjej!



imorrn kommer barnbidraget då blir det till att åka och handla lite. På onsdag ska jag och zaga på babybio, det ska bli kul, nu ska jag kolla in lite andra bloggar!


Tända ljus och en varm kopp te, gubben höst klev på med stormsteg.

Ush va kallt det var idag.Alla runt omkring är lite snoriga och hostiga. Idag var vi hos sjukgymnasten med Zaga. Sjukgymnasten är verkligen toppen och hon svarar på alla frågor jag har. Zagas huvud är sen förlossningen lite platt på ena sidan baktill och hon vill gärna bara ha huvudet åt ett håll så vi får råd och tips på hur vi kan hjälpa och träna henne att titta och vända åt motsatt håll.  När jag hämtat Engla somnade Zaga och jag o Engla lekte på övervåningen tills nebban kom hem. Nu tittar jag på förlossnngskliniken på fyra fakta- det är så himla spännande! Imorgon ska jag och Zaga till öpppna förskolan,var ett tag sen vi var där då vi varit genomförkylda.  Nu har jag tänt ljus och ska dricka en varm kopp te mysigt.


Morfar + Engla = Sant!

Nebba jobbade hela helgen så vi jag och barnen flyttade hem till mor och far lördag till söndag. Om Engla fick bestämma skulle hon flytta hem till morfar på obestämd tid. Hon skulle sitta i hans soffa och titta på Lotta och tugga tuggummi och äta popcorn. jag och mina föräldrar har verkligen en toppenbra relation och det känns extra kul nu när jag själv har barn. Syrran och jag står också varandra väldigt nära och jag hoppas att Engla och Zaga kommer ha lika bra relation när dom är vuxna. Zaga har varit förkyld sen förra veckan så vi har inte gjort så mycket annat än att vara med mor och far.   Men Engla är pigg så imorgon blir det förskolan för hennes del och zaga och jag ska till syrran en sväng.  cornelia är med snorig så dom kan ju byta baciller. NU ska jag umgås och titta på fotboll men nebil.

ladies Night= toppet och botten!

Hade en superkul lördag! Gick ut och käkade ett gäng, planka på buttlers och en stor stark mums. sen bar det av till himmelstalundshallen och ladies night. Det var en skitbra show men piss att vi som satt på läktaren inte fick dricka något annat än cola light. Tack så jävla mycket norrköpings kommun! Kvällen fortsatte sen på harrys med massa dans och dricka,minst två teqila och ett bra antal med lakritsshots som jag vanligtvis inte är speciellt förtjust i. Vet ej riktigt vad klockar var då jag klev innanför dörren men jag somnade gått. Vaknade vid tio tiden och kände mig pigg och fräsh, skämt och sido mådde skit och ångrade grymt den där sista drinken som vanligt. Hade också glömt att v1 skulle vara hos syrran på klädparty klockan elva. Det blev en snabbdusch sen iväg hela familjen. Tur att nebil var hemma annars hade jag aldrig klarat av dagen. Igår var anna och johanna här och barnen lekte. Fick snuffa lite på anna ocg gabbes nya tillskott lilla Melwin sååå söt! Det var full rulle hela förmiddan och barnen lekte massor. På eftermiddan kom morfar och hjälpte till med bad och läggning. Tack pappa för att du finns! Idag var jag ocg Zaga hemma hos syrran, hjälpte henne att rensa några garderober och att fixa med föräldrapenningen. tack syster och ses imorgon. På eftermiddan kom mormor hit och hjälpte till, det är toppen att få hjälp några timmar på eftermiddan då nebil jobbar kväll. Nu sover barnen sen kommer nebil hem och imorgon och på torsdag är han ledig. Imorgon ska vi till sjukan med Zaga och kolla upp hennes hjärta igen så att allt är ok. här kommer lite bilder som jag inte har haft tid att lägga in.

 På väg till mora träsk

 Bästa låten enligt barnen " hänger snoppen på dig ner"

 Engla har stylat oss i håret

 Vi gör bajskokosbollar superroligt

 Systrarna leker i vardagsrummet


RSS 2.0