Emmaljunga candy pink!

Idag har vi varit och beställt en emmaljunga scooter candy pink! Jag var som ett barn på julafton, får dock inte hämta den förrän nästa vecka! Här kommer lite bilder från när vi var på badet.








Grattis Aida!

Har inte skrivit på ett par dar, har helt enkelt inte haft lust. Om ni är nyfikna kolla in nebbas blogg. Nebba.blogg.se  Känns lite larvigt måste jag erkänna att vi båda har en varsin blogg, Skriver om precis samma sak i princip, pinsamt. Vet därför inte om jag ärligt talat har någon lust att fortsätta blogga. Jag kanske är larvig men hade gärna velat ha mitt bloggintresse ifred. Han kan gärna få blogga om fotboll el vad han nu vill men nu blir vi två som skriver om vårt familjeliv och det känns lite överflödigt.  Idag har vi iaf firat Aida som fyller 19. GRATTIS! Nu är vi hemma ska sova.


Nu vill jag inte gå till pulkabacken mer!

Nu är julen förbi och med den vintern, det anser jag iaf. Nu är det ett nytt år och jag vill ha vår och sommar! Ush och fy för snöblask och  gråmulna dagar nu vill jag se gräset och solen som gömmer sig där bakom allt grått. Och tänka sig om bara några veckor fyller min älskade lilla flicka ett år! Tänkt att vi har varit fyra i familjen ett år nu, känns så självklart! Jag kan inte neka att det varit tufft emellanåt för det har det. Och visst är det skillnad nu när vi har två små princessor som vill ha vår uppmärksamhet! Men så underbart härligt det är att se vilka fina barn vi har skapat! Det är verkligen ett mirakel. Och det bästa som finns är när deras blickar möts och de brister ut i skratt! Zaga tar sig fram nu också, hon kryper inte men hasar sig fram på rumpan och hennes teknik blir bättre för var dag. Och Engla är verkligen en omtänksam storasyster! Idag har Kim och Elly varit här på förmiddan och nu är nebil på jobbet, Engla är över hos en kompis och leker och Zaga sover-perferkt tillfälle att blogga! Imorgon är det dax för förskolan för engla, andra veckan nu efter jullovet och hon är så himla glad att vara tillbaka. Zaga uppskattar också våra timmar på tumanhand, hon är en riktig mammagris.  Tyvärr kan jag inte lägga in några bilder då vi behöver köpa nya batterier till kameran. Pengar lyser med sin frånvaro just nu men som tur är kommer barnbidraget på onsdag så vi kan handla lite mat! Det är som vanligt i januari månad!


förmiddag i pulkabacken!
















RSS 2.0