Ny frilla!!!

I onsdags ringde dom till jobbet från englas dagis, nej tänkte jag säg inte att engla har dragit armbågen ur led eller nåt liknande igen ,men nej denna gång var det något helt annat hon hade gjort. Gissa vad ......  och jag är inte förvånad....

  Fick bli ett akutbesök hos frissan och fixa till så gott det gick så nu har hon kort kort och hon tycker att hon är såååååå fin.


utelek...

Mina tjejer är mycket aktiva och det bästa som finns är att få lek UTE! Här kommer lite härliga höstbilder!






















rullade rullade rullade rulla....

Veckorna rullar hinnar knappt tänka efter.. Nebil är iväg denna vecka och då rullar det ännu fortare. Imorrn har engla sin dans på eftermiddan och på torsdag ska jag till veterinärden med Simba sen är det fredag och åter helg! Jag hoppas på en lugn helg vi har tänkt att gå bort till stallet på lördag förmiddag då dom har ponnyridning där som barnen kan få testa på för en tia. Annars hoppas jag på en riktig familjehelg, men lek, mys och goda middagar. Nu vill inte mina ögon vara vakna mer ikväll blir det till att tvinga sig själv att vara vaken till minst klockan åtta.

Min lilla Zaga!

Idag hade vi tid till barn för att som jag trodde träffa en neurolog, men vi fick träffa en läkare vi träffat tidigare. Han är jätteduktig och vi pratade om Zagas gång. Hon går nu ja, men jag upplever att det inte riktigt stämmer endå. Hon går mycket utåt med fötterna, känns lite stapplig och ja hennes rörelsemönster avviker en aning från andra barn i hennes ålder. Läkaren tittade på henne igen och kollade hennes reflexer i knänan, reaktionen var lika med noll. Han påpekade åter att det kan röra sig om en mildare grad av hjänskada och skulle åter kontakta neorologen som vi redan har fått remiss till vet inte när än dock.  Han skulle också ta kontakt med sjukgymnasten igen. Jag vill gärna veta varför hon går på detta sätt. om det kommer att växa bort och eller om hon behöver hjälp på  något sätt så att hon kanske slipper problem när hon blir äldre. Så nu är det bara att fortsäta vänta och hoppas att det bara blir bättre tills vi ska till neurologen. Om neorologen också misstänker hjärnskada kan det bli tal om att röntga hjärnan och då måste hon sövas så hoppas att vi slipper det.

Ska tillägga att vi han med ett besök på akuten med Engla igen förra veckan, Hon hade lyckats att dra armbågen ur led för fjärde gången! Vi brukar ju hälsa på på akuten ungefär en gång i halvåret så hon tajmade in det bra, sist vi var där var ju i somras då hon fick sy några stygn i rumpan. Spännande att se vad hon hittar på tills i vår! hi hi skämt och sido.

Nu ska jag kolla till middagen...

RSS 2.0