2010

Det gångna året har det hänt massor,precis som varje år. Zaga fyllde ett i feb. Hon lärde sig gå under ssensommaren och och har utvecklats såå mycket sen hon började på förskolan i augusti. Inskolningen var jobbig men jag är glad att Nebil var med och inte jag, då hade det nog varit ännu värre. Men nu har jag jobbat en termin och zaga har vekligen vuxit in i rollen som förskolebarn. Hon tjuter sällan då jag går utan bara vinkar glatt hejdå! Känns så skönt att gå till jobbet då. Engla fyllde fyra i augusti och hom växer så det knakar! Hon har blivit såå lång, Hon har lärt sig att vissla vilket hon är jättestolt över. Engla har även avslutat sin första danstermin och efter en lyckad uppvisning i borgen blir det fortsättning nu i vår. Dock har hösten även inneburit en arm ur led och en ny kort frilla men inget förvånar oss längre vad gäller vår Engla, Men jag älskar henne så oerhört för hennes spontanitet och hennes rika fantasi! Ser dock mig själv i henne så ibland blir jag ängslig för hur det ska gå när hon blir större men men jag vet ju hur det kan vara och kännas så jag ska stötta henne så gott jag kan.
På jobbet känns det jättebra och det är verkligen roligt att gå dit! Det är så roligtt och inspirerande med alla barn och vi har så roligt tillsammans i peronalgruppen. Känns toppen att jobba 75 det är verkligen prfekt då man själv har småbarn! Man blir inte rik men vad gör väl det, småbarnsåren kommer ju aldrig åter. Nebil har blivit butikschef på Netto och jag är verkligen glad för hans skull, det förtjänar han efter allt slit, tänk mer än sju år på donken! Själv skulle ja inte överleva en dag!
Året som kommer inleds med en båtresa med våra kära vänner antonio och sara och i vår ska vi flytta samt gå på bröllopp i stockholm då antonio och sara ska gifta sig!!! men innan dess ska vi fira en 20 årig faster och två tvååringar! Ja nästa år har minst lika mycket att bjuda på och jag ser fram emot ljusare tider och ett nytt  vägskäl i våra liv- vår kommande flytt-

Vi ska Flyttaaaaaaaa

Har haft en enorm bloggtorka men så idag skrev jag faktiskt ut alla mina blogginlägg! Vill att de ska finnas sparade i pappersform också om det jag skrivit av någon anledning skulle försvinna. Tittade lite på det jag skrivit och kände att Engla och Zaga verkligen kommer att tycka att det är roligt att läsa hur vi hade det när dom var små. Så självklart måste jag fortsätta blogga! Och jag måste självklart också skriva om en stor sak som kommer att ske. Idag tackade vi ja till en fyra i vidablick, ja det är sant vi ska flytta. Det känns nervöst men även roligt och spännande. I lägenheten som vi ska flytta in i får barnen ett varsitt lika stort rum, det är ett plan, vi får större kök och vardagsrum. Innan vi flyttar in ska dom måla om hela lägenheten och lägga nya golv,det kommer att bli sååå fint! Och i januari kommer jag att lämna in ansökan om överflyttning till annan förskola åt tjejerna. Funderar på solrosen eller den som ligger vid breda vägen, det är nära och bra samt att jag kan hoppa på spårvagnen när jag lämnat barnen. Så nu väntar jul sen hoppas vi att vi blir av med denna lägenhet så snart som möjligt så att vi kan flytta in redan i mars eller till och med kanske i februari! Gaaa vad jag längtar.  Tillbaka till nuet! Har haft fullt upp på jobbet så jag har varit sjukt trött om kvällarna de senaste veckorna. Men på fredag drar vi upp till stockholm för en helg på hotell och för att gå på Ellies dop! Engla ska sova hos mor och far och Zaga ska få tillbringa helgen med farmor och Kenta. Det ska bli kul att träffa Antonio och Sara samt att få tillbringa lite tid själva jag och nebil. Och tänka sig sen är det snart dags för jul! Vad fort tiden går!!! Engla önskar sig en Hello Kitta dator och eftersom hon var så himla duktig hos tandläkaren igår och vågade laga en tand så kommer självklart tomten med det men det blir en överaskning såklart. Zaga ska få en docka med tillbehör! Nej nu ska jag titta lite på tv sen måste jag faktiskt plugga lite, ska ha utbildning på jobbet imorgon eftermiddag om TRAS.

RSS 2.0