Stackars.....

Förra hösten hade Zaga en jättejobbig hosta som inte ville ge med sig! Hon hade massor av slem i luftvägarna så vi fick remiss till en läkare ute i lindö som är specialiserad på astma. Vi fick återkomma dit ett antal gånger så att zaga fick andas in slemlösande medicin. Efter ett par gånger mådde hon bättre men nu när förkylningarna avlöser varandra så har hon fått tillbaka denna jobbiga hosta och detta slem som bara ställer till det för henne. Ringde iaf till läkaren igår och vi hade turen och fick komma dit redan idag. Han kunde helt klart höra att hon hade mcket slem i luftvägarna så hon fick andasi masken två gången, nu sover hon gott utan att hosta så jag hoppas att det blir bättre nu. Fick iaf en tid imorgon också för att verkligen kontrollera att det släpper. Har även fått mollipekt utskrivet så att hon kan sova ordentlgt. Så i imorgon vabbar jag då jag inte vill skicka henne till dagis efter läkarbesöket. Hon blir ganska arg när hon måste andas i masken så det tar på krafterna när vi varit där.

Annars har förra veckan och helgen som gått varit toppen. I fredags hade vi en helmysig hemmakväll för att festa loss på lördag kväll medan barnen var hemma hos mor och far. Lördag dag var vi även på IKEA och shoppade loss lite så  nu är det sååå fint hemma!  Hade if en toppen kväll i lördags! Vi mötte upp Kerra och johanna på cromwell för en öl! Mumma! Sen skulle vi ut och käka men självklart var det fullt överallt  då det var kulturnatten. Så vi köpte pizza och gick hem till Kerra och johanna och käkade. Efter mat och ett glas rött gick vi ner till Hugo och spelade bowling! Nebil vann såklart... vilket kanske var tur annars hade vi fått dras med en mycket dålig förlorare resten av kvällen hi hi. nu måste jag kolla in idol kvalet!

Kommentarer
Postat av: Johanna

supertrevligkväll var vad det var o vinnar instinkt hade vi ju alla vid spelborden o maskinerna ;) fasen vad jobbigt o läsa om saga o hennes armbåge, det måste göra så ont för lilla hjärtat. hoppas ni mår bra allihop o att vi snart ses igen!

2010-10-11 @ 19:24:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0