sol och bad!

I fredags var vi hemma hos Emelie och Israel och deras två döttrar Alicia och Isabell. Vi käkade gott, drack lite öl och cider och umgicks, kolla även in deras nya lägenhet. Dom har så himla fint hemma! Tack för en trevlig kväll, nästa gång blir det hos oss:)
Igår åkte vi ut till sörsjön till mormor och husvagnen. Det var lite molnigt men vi lekte och tog det lugnt. På eftermiddan körde jag hem nebb då han har jobbat idag men jag och barnen stannade kvar hos mamma. Engla älskar att vara ute i husvagnen och framförallt att sova där, ända minuset var att hon inte fick sova själv utan att Zaga och jag också stannade kvar, roligast är ju att vara själv med mormor och morfar. Idag på förmiddagn gick vi ner till vattnet och badade lite, var dock ganska kallt så det blev mest att leka i sanden vid kanten. När vi hade käkar lunch åkte vi hem till stan och ner till himmelastalundsbadet. Oj vad mycket folk. Stannade en stund så att barnen fick bada lite, zaga tyckte att det var jättekul i barnpoolen. På eftermiddan åkte vi hem hem till syrran och lekte och käkade grillat! En toppenhelg helt enkelt. Nu sover Engla men zaga är vaken och läser bok för nebil:)

Måste bara skriva: I lördags nör vi var i sörsjön såg vi en snok när vi gick på vägen. Lite senare gick engla för att prata  med en ut av de andra kamparna, hon berättade glatt att hon hade sett en snororm i gräset! Hi hi

Kommentarer
Postat av: Anonym

Grillat är nog bland det godaste man kan äta.

2010-06-08 @ 15:13:52
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: jessica

vad skoj du bloggat =)

2010-06-11 @ 18:44:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0